Tietoa kerhosta

Tietoa kerhosta

KeparDI on vuonna 1989 perustettu suunnistuskerho Tampereen korkeakouluyhteisössä opiskeleville suunnistajille ja muillekin kestävyysurheilun ystäville. Aktiiviseen toimintaamme kuuluvat mm. yhteiset harjoitukset, satunnaiset leirit ja kilpailumatkat, viihdepainotteiset illanvietot sekä tapahtumat, kuten Ruskoyöviesti.

KeparDIin pääsee parhaiten tutustumaan fuksimessuilla, syksyllä järjestettävässä avajaissaunassa tai yksinkertaisesti käymällä kerhohuoneella sähkötalon kellarissa. Nettisivuilta näkee, jos kerhohuoneella on valot päällä.

KeparDIn jäseneksi liittyminen käy kätevästi eikä vaadi optiomiljoonia pankkitilillä. Maksamalla 3 euron vuosimaksun fuksimessuilla KeparDIn osastolle tai vaihtoehtoisesti KeparDIn tilille FI80 8330 1710 2075 17 (DABAFIHH) ja ilmoittamalla tiedonanto-osassa nimesi pääset mukaan jäseneksi. Voit samalla käydä lisäämässä nimesi jäsenten postituslistalle tältä www-sivulta. Postituslistan jäsenille voit lähettää postia osoitteella kepardi-members@lists.tuni.fi. Hallitukselle puolestaan voi lähettää postia osoitteeseen kepardi-hallitus@lists.tuni.fi.

KeparDI